Soulariah Gastenboek

Beste Bezoeker,
Wil je een reactie achterlaten over Soulariah of de Soulariah-website?
Vul dan het onderstaande formulier in.
Ivm mogelijke spam word je ingediende reactie eerst geaccordeerd, en verschijnt dus niet meteen op de site.

Wendy

Lieve Anouk,
Vanmorgen kwam ik eigenlijk voor een massage, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor de access bars die jij op je eigen Manier gecombineerd hebt met een sjamanistische illumination.
Wauw, wat was dat krachtig en heel erg ontspannend.
Na de behandeling moest ik echt even weer terug komen in het hier en nu.
Ben de hele dag heel ontspannen terwijl ik eigenlijk een hele drukke agenda had. Maar alles liep netjes achter elkaar door.
Ik kan het iedereen aanraden deze behandeling eens te ondergaan. Ik kijk nu al weer uit naar de volgende keer.
Dikke kus en bedankt.
Wendy smeets

Csilla

Ongeveer drie weken geleden een "behandeling" mogen krijgen van Anouk. Ik schrijf bewust "behandeling", omdat het niet zo voelde. Het was een prachtige reis, een avontuur die we samen hebben afgelegd. Nu drie weken later voel ik nog steeds de werking ervan. Ik ben opgelucht. Mijn zielspijn is weg. Het heeft plaats gemaakt voor rust, kennis, acceptatie en gemis in een normale vorm. Ik had deze ervaring voor geen goud willen missen! Bedankt lieve Anouk!

Claudia

Vandaag een extractie/illuminatie en massage gehad bij Anouk. Een intense ervaring wat zorgde voor een serene rust in mijn lichaam en geest.
Anouk is puur en open, je voelt je veilig en vertrouwd.
Ze weet wat ze doet en legt dit goed uit. Een aanrader!

Gerthie

Na een heftige schrikreactie bleef ik met lichamelijke klachten sukkelen. Na een heerlijke Qigong les heeft Anouk me een healing gegeven. Mijn lichaam kon weer normaal functioneren. Geweldig Anouk, dank je wel

Tamara

Bij jou een illuminatie-massagesessie gekregen.
Ik wil hier graag in het kort beschrijven in mijn eigen woorden wat het voor
mij deed en voelde.
Je liet me Veilig voelen en op mijn gemak.
De liefde waarmee je me aanraakte was zo mooi voelbaar.
Waardoor ik me al snel kon overgeven aan jou begeleiding. Me langzaam kon
ontspannen en met en met toe kon laten wat gebeurde. Het voelde of er
letterlijk een puzzel in elkaar werd gelegd.
Wazige wolken verdwenen ,bloemen werden zichtbaar.de nectar kon ik ruiken en
proeven en stuifmeel kon ik voelen .en zag ik oplossen in goud stralen die me
verwarmde en me vrij liet voelen.
Waardoor ik me kon laten gaan en er een serenitijd ontstond maar ook een
prettige samenwerking met jou .
Van geur klank bevrijding maar ook van veiligheid en betrouwbaarheid en
eenheid.
Ik ben echt super blij dat jij op mijn pad bent mogen komen.en dat ik bij jou
praktijk ,samen met jou aan mezelf mag werken en oude stukken mag laten
helen.
Dankjewel voor de mooie ervaring.
Liefs Tamara

Rachel

Ik heb inmiddels al verschillende behandelingen van Anouk mogen ontvangen (hulp met mijn zoontje, persoonlijk healing& coacing traject vanwege vermoeidheid, qigong, en een holistic pulsing icm massage). Allemaal even prettig op hun eigen manier. Anouk is erg prettig in de omgang, ze straalt een rustige / rustgevende kracht uit.

Selma

Ik was bij Anouk waar ik holistic pulsing heb mogen ontvangen. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar bij Anouk voelde ik mij meteen op mijn gemak waardoor ik mij helemaal kon openstellen voor haar. De pulsing voelde heel aangenaam en ik kon mij direct ontspannen. Iets wat voor mij heel fijn is aangezien ik een vrij druk iemand ben. Er kwamen ook opgekropte emoties los en aangezien ik niet zo'n prater ben voelde het als een opluchting. Het was net alsof ik zonder te praten mijn hart had gelucht. Ik heb deze behandeling als zeer prettig ervaren en kan het echt aanraden. Anouk heeft een heel fijne rustige energie waardoor je je snel op je gemak voelt en de behandeling ook goed kan ontvangen.

Tamara

Ik heb bij anouk een regenesis healing gedaan.
Ik wist eerst niet wat het inhield.
Maar anouk heeft het me op een mooie en onbedwogen manier uitgelegd en me echt op het gemak gesteld.
De behandeling ging ook heel relax en onbedwongen.
Ik voelde me dan ook erg op mijn gemak en veilig.
Ik heb ook hele mooie inzichten gekregen waar ik ook echt wat mee kon.
De dagen erna voelde ik dat er van alles met me aan het gebeuren was.
En nu voel ik me nog dichter bijmezelf en voel echt dat ik als persoon gegroeid ben.

Ik vind anouk een heel mooi en prachtig open mens .
Ze neemt echt de tijd voor je en ze ziet je.

Ik ben erg dankbaar dat ik deze praktijk en healing heb mogen leren kennen en heb mogen ervaren.

Liefs Tamara

Marij

Ik kom al enkele jaren bij Anouk in de praktijk en iedere keer is het een verrassing wat er gaat gebeuren. Deze keer een verjaardagscadeau van Anouk. Lief dankjewel. Voor iedereen een aanrader om als cadeau te geven of te ontvangen.
Anouk werkt vooral intuïtief en daarom had ik voor mezelf aangegeven - ik sta open voor healing en het ontvangen van boodschappen. Het is een combinatie van regenesis en massage geworden.
Ik kan me helemaal in vertrouwen overgeven aan Anouk en daarbij mag ik kleuren zien en voelen wat er in mijn lichaam gebeurd.
Ben heel blij met de boodschappen en er mocht het een en ander geheeld worden. Wow het ging tot 9 generaties terug. Bedankt lieve Anouk ik ben heel blij met jou en je behandelingen. Tot snel, liefs Marij xxx

Theo van der Bol

Ik ben naar Anoek geweest voor een bleu dot behandeling .
Ik ben zeer tevreden hier over .
Het geeft me nieuwe inzichten over mijn eigen innerlijke bestaan en mijn energetiche en fysieke lichaam wordt
Geheelt op de plekken waar het geheelt mag worden .
Tijdens de ontspannen behandeling en de fijne sfeer krijg je geregeld mooie boodschapen mee van Anoek in je innerlijke reis .
Totale ontspanning en met mooie inzichten .

Anoek weer bedankt meissi was top.!!

Germaine

Ik heb een heerlijke massage healing gekregen van Anouk. Ze geeft je wat je op dat moment nodig hebt, waardoor het bij mij, iets uitgebreider was dan alleen een massage. Ik voelde mij naderhand als herboren!! Zowel lichamelijk als geestelijk. Zeker weten voor herhaling vatbaar!

Marie-Louise Kant

Lieve Anouk,
De Regenesis Touch behandeling die ik vanochtend van je mocht ontvangen heeft me diep geraakt. Het klopte allemaal, de puzzelstukjes vielen allemaal in elkaar. Ik voelde zoveel gebeuren en veranderen. De manier waarop je de behandeling geeft is zo natuurlijk, ongedwongen, vol vertrouwen. Het was een hele inspirerende, bijzondere ervaring. Dank je wel!!!!! Marie-Louise

Marielle

Ik heb inmiddels een aantal healing-massage ondergaan. Elke keer komen er nieuwe aspecten aan bod. Ik hoef Anouk niets te vertellen, ze voelt het zelf aan, intuïtief. Ze gebruikt verschillende massage technieken om blokkades die ze tegen komt op te heffen, nieuwe inzichten komen door. Anouk doet dit alles met veel toewijding, liefde en begrip. Het helpt mij om emoties toe te laten, te accepteren, los te laten, verder te geraken. Het is elke keer heel ontspannend, bevrijdend en bijzonder! Ik kan het iedereen aanraden!

Rob Holtkamp

Anoek komt op mij over als 'de stille kracht'. Rustig en bescheiden maar absoluut doelbewust. Ze zoekt en vind de diepte die wat mij betreft noodzakelijk is om tot de kern door te dringen.

Maud

Afgelopen maanden ben ik een paar keer bij jou geweest.
Door de massages, oefeningen en opdrachten voel ik me weer helemaal rustig en door de oefeningen ook weer krachtiger.
Ik ben blij dat je me geholpen hebt en het is ook fijn dat ik altijd kan mailen als er iets is.
Groetjes Maud.

Doran

Een heerlijke healingsmassage gehad. Er werd tijd voor mij gemaakt, verbinding in het contact. De massage ging diep qua ontspanning en werd aangevuld door allerlei healing technieken, zelfs een boodschap gekregen. Voor herhaling vatbaar, danke Anouk...

Dennis Maes

Ik heb bij Anouk en Theo een hele tijd Qigong training gevolgd.

Geweldige training, super mensen. Mooie inzichten verworven en geweldige trainingen gehad.
Mis de rust die ik hiervan kreeg.

Ook zeer mooie trainingen in de buitenlucht gedaan, geweldige ervaring.

Anouk, Theo, jullie zijn geweldig!!

jacqueline van Eekelen - neutelings

Ik heb vandaag een heerlijke massage gehad van Anouk! Ze wist alle blokkades aan te pakken, gebruikt daarbij heerlijke oliën! Ik voel me stukken relaxter!

Jasper

Hoi Anouk, onlangs heb je een auratekening van een foto van mij gemaakt. Het is een prachtige tekening geworden, heel mooi om naar te kijken en bovendien heb ik er ook veel van geleerd. En ik heb me al veel bezig gehouden met de vraag waarom ik op aarde ben, maar jouw uitleg bij de tekening heeft nog net weer een stukje aan die puzzel toegevoegd. Ik kan een auratekening zeker aanraden, een mooi cadeau aan jezelf en aan je ziel. Hartelijke groeten, Jasper

Dimphy

Anouk, bedankt nogmaals voor de heerlijke healing-massage! Wederom een bijzondere behandeling die jij met veel toewijding, liefde en warmte overbrengt. Dit in combinatie met je rustgevende en zeer aangename behandelruimte zorgen ervoor dat je je meteen welkom en op je gemak voelt. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets meer dan alleen een ontspannende massage. Ik heb genoten en als een roosje geslapen! Zeker tot een volgende keer!

Pagina's