Soulhealing coachsessie

Soulhealing coachsessie

Diverse opleidingen en cursussen heb ik gevolgd en overal heb ik uit gefilterd wat krachtig voelt voor me.
Geleerd heb ik om in zuiverheid en veiligheid af te stemmen
en ook hier laat ik mij vooral begeleiden door wat er in het hart (zetel van de Zuivere Ziel) wordt doorgegeven.

Altijd wordt de focus gelegd op de Pure Kracht die in ieder aanwezig is.
Bij een healing geef ik dan ook de energie door als zijnde instrument, om jouw
zelfhelend vermogen in gang te zetten.
Er wordt o.a. gewerkt met de blue dot energy.
Als een mens nog een foetus is, is die energie nog enorm krachtig. Na de geboorte gaat de voltooiing van het lichaam nog door met behulp van de Blue Dot Energy. Als de baby ongeveer vijf maanden oud is, gaat de cellulaire energie ‘slapen’ in de vorm van de ‘kleine blauwe stipjes’ binnen in elke celkern.
Gaandeweg het leven kan de energie verzwakken door allerlei omstandigheden en invloeden.
Wat ‘blue dot Energy-therapie’ doet, is de oorspronkelijke, pure oerkracht van de cellen van het eigen lichaam weer activeren. Het lost energieblokkades die zich als ziekten kunnen manifesteren op en regenereert (herschept) zieke cellen naar gezonde cellen.

In het leven is voortdurend vanalles in beweging, ook als we het niet zien.
Als we alles zouden benaderen als zijnde energie en de bijbehorende beweging, kunnen we wel eens waarnemen dat alles een authentieke beweging heeft, dit wordt ook de energie matrix genoemd.
In ons lichaam en er omheen (energieveld, de aura) zijn deze matrixen ook aanwezig. Een bekend begrip hierin zijn bijvoorbeeld de chakra’s.
Ook de matrixen kunnen door allerlei omstandigheden verstoord zijn geraakt in hun beweging. Dit is kort uitgelegd waar de matrix energetic healing op werkt, er wordt behandeld (ook weer doorgegeven en ik fungeer als instrument) om deze matrixen weer in hun authentieke, originele beweging te zetten.
In een healingsessie worden de tools van genoemde healingmethodes vanzelf gecombineerd.
Ook de engelen ervaar ik altijd erbij bij een sessie.
Via engelen symbolen heb ik healing kaarten mogen ontwikkelen die dankbaar geïntegreerd worden tijdens een healing.
Verder maak ik op ingeving dankbaar gebruik van de eeuwenoude bekende helende kracht van geuren (etherische olie), kleuren en klanken en meditatie.
Hierbij wordt altijd gewerkt in het huidige bewustzijn en in het onderbewustzijn. Je zou het kunnen zien als boven water: wat direct waarneembaar is en onder water: wat vaak niet bewust is, sluimerend aanwezig.

Sjamanisme is een krachtige levenswijze, maar ook om als Sjamanistisch coach te mogen werken met de Sjamaanse healing is zeer krachtig.
Vooral zware energieën kunnen er goed mee uit je systeem gehaald worden en verlicht, net als getraumatiseerde zielsdelen die dan geheeld weer in de oorspronkelijke, Pure kracht bij je terugkomen.
Hierdoor komen ook je oorspronkelijke krachten, gaves en wijsheden bij je terug. De weg wordt steeds meer vrij voor je Pure Ziel om te integreren in je huidige leven.
Deels is het uit te leggen, het mooie bij Sjamanisme is dat het ook heel aards is, er wordt veel gewerkt met elementen en krachten van de natuur.
Anderzijds werkt het zo diep, ver door in de energievelden dat het ook een deel mystiek is. Het Universum in volle lichtkracht wat issues fantastisch transformeert, daar kunnen wij niet altijd met ons verstand bij.

Het heet een Soulhealing coachsessie, omdat we zeker een heel deel samen doen.
Ook worden er tijdens een sessie tips aangereikt (gechanneld via je lichtgidsen).
Het is uiteraard aan jou zelf wat je hier na de sessie mee doet, besef wel dat dat
ook een essentieel onderdeel is en invloed heeft op het resultaat dat je voor jezelf wenst.
Je hebt dus een eigen verantwoordelijkheid hierin.

Het kan ook zijn dat doorgegeven wordt om een meditatie te doen om te healen.
Alles kan geïntegreerd worden.
Laat je maar verrassen…